Spanplafond prijs | ACD Spanplafonds

Kan ik zelf een spanplafond plaatsen?

Het plaatsen van een spanplafond wordt gedaan door ervaren vakmannen. Dit is helaas geen klus voor de handige doe-het-zelver.

Bij de plaatsing van een spanplafond wordt door ACD een constructie geplaatst op uw bestaande plafond of muur. Hierop worden profielen bevestigd, gemaakt van PVC of aluminium. Het doek zal worden strakgespannen tussen deze profielen. Het spanplafond wordt volledig op kamertemperatuur geplaatst.

Soorten akoestische muren

ACD Plafonds staat u graag bij in het plaatsen van een spanplafond. Ook voorzien wij de benodigdheden om uw verlichting op de plaats te zetten waar u deze wenst en kunnen wij uw partner zijn in de keuze van uw verlichting. Bij een spanplafond kan men immers elk element zowel op –als inbouwen. Denk ook maar aan het inwerken van uw verluchtingsysteem, rookmelders, muziekboxen… Dankzij de flexibiliteit van ons product, zijn wij in staat een mooie afwerking te garanderen.

Welk budget heb ik nodig om een spanplafond te plaatsen?

Om u een idee te geven van de prijs van een spanplafond, kan u ons contacteren. Bij voorkeur komen wij vrijblijvend ter plaatse. Alleen dankzij een goed gesprek kunnen wij uw wensen afstemmen met de verschillende mogelijkheden. Aan het einde van ons vrijblijvend bezoek, ontvangt u van ons een correcte prijsofferte.

Mocht u interesse hebben in een afspraak, kan u ons hiervoor steeds telefonisch of per mail bereiken. Indien u liever een idee heeft van de prijs alvorens wij bij u langskomen, kan u ook vragen naar een richtprijs. Deze zullen wij dan opmaken op basis van de afmetingen die u ons bezorgt.

Kan ik eens komen kijken naar een spanplafond?

ACD Plafonds heeft verschillende showrooms. Kom na afspraak gerust even langs. Wij staan u graag te woord. Geregeld nemen wij deel aan een beurs. Ook hier kan u langsgaan en één van onze medewerkers spreken. Ook hiervoor kan u ons steeds telefonisch of per mail contacteren.

Mocht u toch graag een richtprijs wensen te ontvangen alvorens een plaatsbezoek. Contacteer ons dan gerust via onderstaand formulier. Wij zullen dan op basis van uw afmeting een zo goed mogelijke schatting maken.

Uiteraard kan u ons voor alle informatie bereiken per mail, telefonisch of via onderstaand formulier. Wij horen graag van u!

Prijsaanvraag

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Gratis offerte